De ce sa alegeti Bijuteria-AS?

Comenzi personalizate

Daca nu gasesti bijuteria pe care ti-o doresti, spune-ne si noi o vom crea pentru tine. Poti comanda oricand bijuteriile personalizate. Tot ce trebuie sa faci este sa ne intrebi!

Modificari:Mariri,Micsorari

Marimea unui inel este unul dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa tii cont. Noi asiguram schimbarea masurii, pentru orice inel cumparat din magazinul noastru.

Intretinere gratuita

In cazul bijuteriilor din aur cu pietre pretioase, va asteptam o data pe an la magazinul nostru sau oricare alt magazin DeGeorgia pentru verificarea monturii si curatarea profesionala a bijuteriei.

Garantie

Va oferim o dubla garantie, alegi bijuteria preferata si poti fi sigur ca bijuteriile tale sunt dublu certificate. Astfel ai garantie si pentru aur si pentru diamante.

Cum platesti?

Plata se poate face cum iti e mai usor. Ai de ales intre a plati numerar, cu cardul, sau prin transfer bancar. Acum plata si in 3 rate, comision 0, prin Garanti Bank. Oferim si carduri valorice care pot fi oferite cadou.

Consiliere

Suntem deschisi si aproape de tine pentru orice intrebare. Ne poti suna, ne poti trimite un mail, sau poti discuta cu noi direct in magazin. Orice intrebare de-a ta va primi un raspuns de la consilierii nostri specializati.

Bijuterii de calitate

Asiguram cele mai inalte standarde de calitate pentru bijuteriile noastre, acordand atentie pentru cele mai mici detalii. Traditia si vechimea de peste 20 de ani ne recomanda de asemenea.

Confidentialitate

Va asiguram ca datele personale raman in siguranta, fiind folosite doar la procesarea comenzilor si pentru comunicarea cu dumneavoastra (emailuri de confirmare, telefon de confirmare).

7 zile pana la tine

Indiferent daca te grabesti sau daca esti rabdator, noi incercam sa ajungem la tine cat mai repede si in cele mai sigure conditii. Pentru aceasta, termenul de livrare al bjuteriilor este de doar 7 zile pentru bijuteriile care sunt comandate pe urgenta.